Se presentationerna från Avanza Börsdag 22 maj 2024

Published
Avanzas Börsdag är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att lyssna till flera spännande bolag och verksamhetsstrategier. Bolagen kommer att hålla livestreamade bolagspresentationer enligt programmet nedan. Efter varje presentation kommer det att hållas en frågestund ledd av Philip Scholtzé, känd från bland annat Avanzapodden och Twitter.
Read more

Se presentationerna från Avanza Börsdag 22 nov.

Published
Avanzas Börsdag är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att lyssna till spännande bolag och verksamhetsstrategier. Bolagen kommer att hålla livestreamade bolagspresentationer enligt programmet nedan. Efter varje presentation kommer det att hållas en frågestund ledd av Lars Frick
Presenterande bolag är.
Read more

Hur når man framgång i introduktion av nya innovativa läkemedel i Sverige?

Published
Läkemedelsföretaget Janssen är en del av världens största hälso- och sjukvårdskoncern Johnson & Johnson, och är också störst på den svenska marknaden. Bakom bolagets framgångar ligger bland annat ett skifte mot innovativa specialistläkemedel, en omställning som är signifikant för hela läkemedelsbranschen. När många bolag har mött svårigheter med att få subventioner eller nationella rekommendationer om användning efter marknadsgodkännande på den svenska marknaden, har Janssen lyckats väl. Vad beror det på och vilka anpassningar har Janssen gjort?
Read more