Se presentationerna från Avanza Börsdag 23 maj.

Published
Avanzas Börsdag är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att lyssna till spännande bolag och verksamhetsstrategier. Bolagen kommer att hålla livestreamade bolagspresentationer enligt programmet nedan. Efter varje presentation kommer det att hållas en frågestund ledd av Nicklas Andersson, känd från bland annat Avanzapodden och Twitter under sitt namn @Investeraren.
Presenterande bolag är.
Read more

Se presentationerna från Avanza Börsdag 22 november

Published
Avanzas Digitala Börsdag är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att lyssna till nio spännande bolag och verksamhetsstrategier. Bolagen kommer att hålla livestreamade bolagspresentationer enligt programmet nedan. Efter varje presentation kommer det att hållas en frågestund ledd av Nicklas Andersson, känd från bland annat Avanzapodden och Twitter under sitt namn @Investeraren.
Read more

Hur når man framgång i introduktion av nya innovativa läkemedel i Sverige?

Published
Läkemedelsföretaget Janssen är en del av världens största hälso- och sjukvårdskoncern Johnson & Johnson, och är också störst på den svenska marknaden. Bakom bolagets framgångar ligger bland annat ett skifte mot innovativa specialistläkemedel, en omställning som är signifikant för hela läkemedelsbranschen. När många bolag har mött svårigheter med att få subventioner eller nationella rekommendationer om användning efter marknadsgodkännande på den svenska marknaden, har Janssen lyckats väl. Vad beror det på och vilka anpassningar har Janssen gjort?
Read more

Avanza Börsdag 22 november 2022

Published
Avanzas Börsdag som är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att träffa spännande bolag och lyssna till deras verksamhetsstrategier. Bolagen kommer att hålla bolagspresentationer efter varje presentation kommer det att hållas en frågestund ledd av Nicklas Andersson, känd från bland annat Avanzapodden och Twitter under sitt namn @Investeraren

08:00 Maven Wireless Sweden
08:30 Dometic Group
09:00 Ambea
09:30 Green Landscaping Group
10:00 Kaffe
10:20 Vimian Group
10:50 Flexion
11:20 Fabege
11:50 Netel Group
12:20 Devyser Diagnostics
Read more