Avanza Börsdag, Capital Markets Day, 2020

November 18th 2020 08:00 (Europe/Stockholm)
Language:
Swedish
Activity:
Capital Markets Day

Vi önskar dig varmt välkommen till Avanzas Digitala Börsdag som är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att lyssna till sju spännande bolag och verksamhetsstrategier. Bolagen kommer att hålla livestreamade bolagspresentationer enligt programmet nedan. Efter varje presentation kommer det att hållas en frågestund ledd av Nicklas Andersson, känd från bland annat Avanzapodden och Twitter under sitt namn @Investeraren. Du har även möjlighet att via en chattfunktion ställa frågor till bolagen.

Presenterande bolag är bla,
Nanoform, Azelio, Handicare Group, Leo Vegas, Readly och Wästbygg. Vi hoppas att du, liksom vi, ser fram emot en mycket intressant förmiddag!

Börsdagen anordnas av Avanza Bank AB och Financial Hearing AB. Syftet med Börsdagen är att ge allmän information till kunder om medverkande bolag och utgör inte ett personligt investeringsråd, en personlig rekommendation och det ska heller inte ses som oberoende investeringsanalys. Medverkande bolag på Börsdagen har betalat ersättning till Avanza Bank AB. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av Börsdagens innehåll. Avanza kan medverka vid emissioner, noteringar och andra företagshändelse för de representerade bolagen. För detta kan Avanza Bank erhålla ersättning. Ersättningen är dock inte beroende av bolagens medverkan på Börsdagen. För mer information kontakta Avanzas kundservice på telefonnummer 08-562 250 00. Avanza Bank AB står under Finansinspektionens tillsyn.