Stockholm Corporate Finance Life Science Seminarium, Capital Markets Day, 2020

March 11th 2020 07:30 (Europe/Stockholm) to 12:15
Language:
Swedish
Speaker:
Company CEOs
Moderator:
Charlotte Stjerngren, Cord Communications
Venue:
Berns Salonger, Kammarsalen, Berzelii Park in Stockholm
Sector:
Health care - Pharmaceuticals & Biotechnology
Activity:
Capital Markets Day

Stockholm Corporate Finance arrangerar det 12:e Life Science seminariumet i Stockholm i samarbete med Financialhearings.

Klicka här för att komma till anmälan

Med anledning av spridningen av Coronaviruset (Covid-19) har Financial Hearings infört en besökspolicy som omfattar våra event och investerarträffar.

Av hänsyn till medverkande bolagsrepresentanter, besökare och gäster samt våra anställda vid våra event, ber vi tillsvidare alla som uppfyller något eller några av nedanstående kriterier att avstå från att närvara:

– OM du har rest till, från eller via Kina, Hong Kong, Italien (specifikt regionerna Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Aostadalen, Veneto, Friuli Venezia Giulia, Marche och Toscana i norra Italien), Iran samt staden Daegu och provinsen Gyeongbuk i Sydkorea de senaste 14 dagarna.

– OM du har eller har haft medlemmar i hushållet eller gäster till hushållet som har rest till, från eller via Kina, Hong Kong, Italien (specifikt regionerna Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Aostadalen, Veneto, Friuli Venezia Giulia, Marche och Toscana i norra Italien), Iran samt staden Daegu och provinsen Gyeongbuk i Sydkorea de senaste 14 dagarna.

– OM du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

Du som omfattas av något av kriterierna ovan och har planerat att besöka något av våra event rekommenderas istället att följa eventet på distans via direktsändning eller i efterhand via https://financialhearings.com/

En förebyggande åtgärd som vi vidtar är att vi undviker handskakningar på plats på våra event. Handsprit finns vid mingelytan. De allmänna råden för luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor. Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindras smitta från att spridas och från att förorena händer

Vi följer de råd och rekommendationer som utfärdats av den svenska Folkhälsomyndigheten. Aktuell information finns att tillgå på https://www.folkhalsomyndigheten.se/