Avanza Börsdag, Capital Markets Day, 2019

November 19th 2019 07:55 (Europe/Stockholm)
Language:
Swedish
Venue:
Operaterrassen
Activity:
Capital Markets Day

Avanza Börsdag är ett samarbete mellan Avanza och Financial Hearings. Bolagen som finns på plats presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av Jesper Norberg från Placera. Det är ett perfekt tillfälle för investerare, media och analytiker att träffa bolagen och det finns även möjlighet att arrangera kortare enskilda möten med bolagen under dagen. Presenterande bolag och program för dagen ser ni längre ner.

Eventet är fullbokat och vi ber att få hänvisa till webbsändningen. Om ni önskar stå på väntlistan så skicka ett mail till hearings@financialhearings.com.

Börsdagen anordnas av Avanza Bank AB och Financial Hearing AB. Syftet med Börsdagen är att ge allmän information till kunder om medverkande bolag och utgör inte ett personligt investeringsråd, en personlig rekommendation och det ska heller inte ses som oberoende investeringsanalys. Medverkande bolag på Börsdagen har betalat ersättning till Avanza Bank AB. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av Börsdagens innehåll. Avanza kan medverka vid emissioner, noteringar och andra företagshändelse för de representerade bolagen. För detta kan Avanza Bank erhålla ersättning. Ersättningen är dock inte beroende av bolagens medverkan på Börsdagen. För mer information kontakta Avanzas kundservice på telefonnummer 08-562 250 00. Avanza Bank AB står under Finansinspektionens tillsyn