SSM Holding Kapitalmarknadsdag 2017

Den 15 november 2017 klockan 12.00 – 16.00 CET kommer SSM att hålla en kapitalmarknadsdag i Stockholm (Telefonplan) och samtidigt visa en prototyp på Tellus Towers planerade multi-funktionella bostäder. Den globala förvaltaren Partners Group, som är en av SSM:s JV-partners för bland annat Tellus Towers, kommer även att presentera sig och samarbetet med SSM.

Mattias Roos, koncernchef & VD samt andra medlemmar i koncernledningen kommer under dagen att ge deltagarna en uppdatering av SSM:s strategi och utveckling, där även bolagets tredje kvartal 2017 kommenteras. Bolagets delårsrapport för tredje kvartalet publiceras klockan 07.30 CET samma dag.

Mike Bryant, Managing Director & Co-Head Private Real Estate, från den globala förvaltaren Partners Group, kommer att presentera Partners Group och dess syn på det nyligen etablerade JV-samarbetet med SSM.

Deltagarna kommer även att ges möjlighet till att besöka projektplatsen för Tellus Towers samt få en visning av en prototyplägenhet från projektet.

Tillfället vänder sig framförallt till institutionella investerare, analytiker samt media.

Anmälan till eventet samt medieförfrågningar görs till  ann-charlotte.johansson@ssmliving.se  senast den 31 oktober 2017.

Eventet hålls i sin helhet vid Telefonplan i Stockholm, vilket nås enkelt via tunnelbana. För de som önskar ordnas en gemensam transport från Kungsgatan 57A, Stockholm. En mer detaljerad information om adress och tidpunkt för busstransport skickas till anmälda deltagare i god tid inför dagen.

För mer information, vänligen kontakta:

Ann-Charlotte Johansson
Kommunikations- & IR-chef
E-post: ann-charlotte.johansson@ssmliving.se
Telefon: +46 (0)761-65 17 71

Published