Avanza Börsdag

När: Torsdag 23 november kl. 07.45-12.15
Var: Operaterrassen, Stockholm

Avanza Börsdag är ett samarbete mellan Financialhearings och Avanza. De noterade bolagen presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av Lars Frick och Peter Hedlund ekonomijournalister på Börsveckan. Det är ett utmärkt tillfälle för investerare, media och analytiker att träffa dessa bolag och det finns även möjlighet att arrangera kortare enskilda möten med bolagen under dagen.

Vi återkommer med det fullständiga programmet inom kort men notera redan nu datumet i er kalender. Ni anmäler er på www.financialhearings.com. Observera att antalet platser är begränsat och vi går efter principen först till kvarn.Välkommen! /financialhearings.com

 

”Börsdagen anordnas av Avanza Bank AB och Financial Hearing AB. Syftet med Börsdagen är att ge allmän information till kunder om medverkande bolag och utgör inte ett personligt investeringsråd, en personlig rekommendation och det ska heller inte ses som oberoende investeringsanalys. Medverkande bolag på Börsdagen har betalat ersättning till Avanza Bank AB. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av Börsdagens innehåll. Avanza kan medverka vid emissioner, noteringar och andra företagshändelse för de representerade bolagen. För detta kan Avanza Bank erhålla ersättning. Ersättningen är dock inte beroende av bolagens medverkan på Börsdagen. För mer information kontakta Avanzas kundservice på telefonnummer 08-562 250 00. Avanza Bank AB står under Finansinspektionens tillsyn.”

Published